Laatste nieuws

Rijken en de Lange sluit haar verkoopafdeling maar blijft kopers van een piano of vleugel van dienst met aankoopbegeleiding, advies en informatie.

Door een wereldwijd alsmaar verdere daling van de vraag naar akoestische piano's en vleugels, hebben wij besloten onze verkoopafdeling (pianowinkel) te sluiten. Wij kunnen nu nog meer tijd en aandacht besteden aan het pure ambacht waarmee het bedrijf ruim 160 jaar geleden begon, het stemmen, repareren en reviseren van piano's.

Onze know how van de pianomarkt blijft echter voor u beschikbaar. U kunt nog gewoon bij ons terecht voor informatie over de prijs/kwaliteitsverhouding van de vele pianomerken en over de betrouwbaarheid en het vakmanschap van de vele aanbieders in de markt.

Bovendien begeleiden wij geïnteresseerden graag naar de toonzaal van importeurs waar een keuze gemaakt kan worden uit tal van prachtige nieuwe en gebruikte instrumenten. En dat voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor vragen kunt u bellen met Gerard Klijnsmit, telefoon: 010-4119400. U kunt ook een E-mail sturen naar: info@rijkenendelange.nl