Piano- en vleugelreparatie

De piano- en vleugelspecialisten van Rijken & De Lange kregen een gedegen opleiding in eigen bedrijf. Meer dan 160 jaar ervaring werd van generatie op generatie overgedragen aan het huidige team piano-technici.

Bij gerenommeerde pianofabrieken, waaronder Bösendorfer, Steinway & Sons, Schimmel en Seiler werd de opleiding voltooid terwijl met vaste regelmaat door onze medewerkers wordt deelgenomen aan pianotechnische seminars.

Rijken & De Lange beschouwt haar piano-atelier als de basis van het bedrijf. Vanuit deze afdeling wordt de welhaast spreekwoordelijke "Rijken & De Lange - service" steeds weer als daad bij het woord gevoegd, ...al meer dan 160 jaar.

Wilt u weten of uw instrument een reparatie waard is? U kunt een reparatie-taxatie aanvragen en ontvangt dan van ons een gedetailleerde opgave van de noodzakelijk uit te voeren werkzaamheden. Indien reparatie niet meer verantwoord is dan hoort u dat uiteraard ook van ons.Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@rijkenendelange.nl